Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage

Detta är en otroligt effektiv massageform som passar alla i alla olika skeenden i livet. Jag bearbetar muskler och leder på djupet, spända muskler finner sitt naturliga avslappnade läge. och ömma punkter blir mjuka områden Jag anpassar den till dig så att du känner dig trygg, och att du kan slappna av. Jag skapar en lugn och rofylld atmosfär, där du som bäst kan ta till dig behandlingen.

Massagen är ett fantastiskt redskap för en mängd olika symptom, ex rygg och nackvärk, huvudvärk, stelhet i muskler, sömnsvårigheter, depression, ångest, Dessutom kan den ge en rad olika positiva sidoeffekter. Detta kan vara att skapa ett lugn, mer avslappnad inställning till livet, upplevelse av att känna sig energipåfylld.

Jag rekommenderar att du vid första tillfället bokar 60 min. Detta för att jag ska kunna arbeta igenom din kropp grundligt, och att du kommer med en eller två veckors mellanrum, vid 2 till 3 tillfällen för att sedan glesa ut till ungefär 1 månads mellanrum. Detta gör att du får ut maximalt av behandlingarna och upprätthåller din kropps hälsa och kan bibehålla en avslappnad känsla i kroppen. Viktigt är att du dricker mycket vatten efteråt och gärna vilar.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Läs mer här.  Lär dig mer