Om mig - Sanne Winsnes

Samtalsterapeut, massageterapeut & energihealare i Göteborg

Sanne

Redan som litet barn hade jag en unik förmåga att se människor på ett djupare plan. Det var en gåva, men också en utmaning som jag har fått växa in i och mogna med genom åren. Nu, som vuxen, är det med stor glädje och ödmjukhet som jag delar med mig av denna gåva till mina klienter.

  • Hela – för fysisk, känslomässig, mental och andlig läkning genom terapi, massage och healing
  • Tystnadsplikt – läs min integritetspolicy
  • Erbjuder vissa behandlingar på distans: samtalsterapi, coaching, healing samt medial konsultation

Beteendevetare | Inriktning psykologi

Min resa började på högskolan där jag tog en examen som beteendevetare med inriktning på psykologi. Redan då kände jag att jag ville utforska mer, att jag ville gå djupare. Då jag tog steget in i världen av terapi och coaching genom att studera under några exceptionella lärare.

Samtalsterapeut & coach

Jag har nu en examen i The Reflective Process of Therapy™ från Vywamus Foundation, vilket gör mig till en kvalificerad samtalsterapeut och coach. Utöver detta har jag också utbildat mig på Göteborgs Gymnastiska Institut och blivit certifierad massör. Dessutom har jag genomgått utbildningar inom energihealing, bland annat i Matrix Energetics™.  Denna breda och djupa kunskap ger mig verktygen och insikterna jag behöver för att kunna vägleda och stödja dig på din resa.