Samtalsterapi

Ensklit eller i par

  • Känner du dig nedstämd eller fast i livet?
  • Vad hindrar dig från att njuta av livet?
  • Har du känt att vissa känslomässiga delar har ”frysts” och behöver återtas för din frihet?


Våra samtal sker i en varm och trygg miljö, där vi utforskar vad som hindrar dig från att njuta och leva i glädje och tillit. Genom olika verktyg bryter vi mönster och frigör dig från ångest, depression och nedstämdhet.

När livet känns tungt och svårt

Ibland hamnar vi i en upplevelse där livet känns tungt och svårt. Du kanske känner dig både deprimerad och upplever ångest och tvångstankar. Du kämpar och kämpar men hittar inte vägen framåt. Det kan handla om precis vad som helst, men du hittar inte själv lösningen.

Bryt destruktiva mönster och hitta balans

Det är en ovärderlig hjälp att få lov att samtala i full närvaro. Jag skapar en varm, öppen atmosfär där du kan känna dig trygg och avslappnad. Vad stoppar dig från att må bra i ditt liv, kunna njuta och leva i glädje och tillit? Ofta har vi ett stort antal destruktiva mönster eller program, som vi är omedvetna eller halvt medvetna om, som gör att vi har svårt att slappna av och njuta av nuet och livet. Jag har en mängd olika redskap som är fantastiska för att bryta dessa mönster, och ofta är det så att man behöver olika redskap vid olika tillfällen.

Frigör känslomässiga blockeringar för inre frihet

Jag arbetar även med med frysta känslomässiga delar i psyket. Detta händer när vi har varit med om något som känns svårt eller tungt, och det kan vara långt bak i tiden eller något som sker i ditt liv nu. Känslorna lägger sig liksom på vänt, och behöver varsamt tas emot igen, där man en gång lämnade dem. En fantastisk process som gör att du får mer ”space” i dig själv, upplever att du känner dig friare, och många symptom såsom ångest, depression, tvångstankar, nedstämdhet försvinner.

Hur det går till

Jag erbjuder en första gratis konsultation på 30 minuter. Du kan också köpa ett paket på fem eller tio tillfällen. Parterapi är också en viktig del av mitt erbjudande. En nära och kärleksfull relation är något de flesta av oss önskar och vill ha. Det är också i dessa nära relationer som vi verkligen får möta alla delar av oss själva. Det är lätt att gå vilse och tappa bort både sig själv och kärleken när du lever nära någon annan. Det behöver inte alls betyda att det är dags att bryta upp, utan snarare att ni behöver redskap för att ta er tillbaka till er själva och den kärlek som ni har mellan er. Ge dig själv och er relation en chans till nya insikter och läkning.

Med min långa och breda erfarenhet guidar jag dig till ett mer rofyllt och glädjefullt liv!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Läs mer här.  Lär dig mer